.

.

Лампа за Изсушаване на ноктите, 72 W Акумулаторна Лампа За втвърдяване на гел За нокти, Инструмент За изсушаване маникюрного лак с led цифров дисплей и настройка на та?

Лампа за Изсушаване на ноктите, 72 W Акумулаторна Лампа За втвърдяване на гел За нокти, Инструмент За изсушаване маникюрного

BGN 48.63

Сума
Продуктът е наличен

【Led лампа за изсушаване на ноктите】Може бързо и внимателно се пече гелове, може да се гел, лак за нокти, гел за натрупване и т.н. Зареждане в продължение на 2 часа и втвърдяване в продължение на 4 часа, които могат да се прилагат за всички видове гел за нокти.С една литиева акумулаторна батерия с голям капацитет, също така поддържа зареждане по време на употреба, преносим. 【36 бр. светлинни чипове】36 двоен източник на светлина в корпуса на лампата за нокти, мощни светлинни чипове (дължина на вълната 365-400 nm),с мощност 72 W, съкращаване на времето за чакане за лечение.Голям екран с цифров дисплей, led дисплей, по-ясна време за наблюдение, на 36 светлинни чипове, липса на мъртво ъгъл на втвърдяване. 【Голямо пространство】led дисплей лампи за нокти и пълна информация за услугата се показва на led екрана.Достатъчно голямо пространство, за да изсъхне на всички 5 пръста на ръцете или краката веднага.Благодарение на светодиодному дизайн може бързо да изсъхне лака за нокти. 【4 настройки на таймера】Сушилня за нокти има 10 секунди, 30 секунди, 60 секунди, 90-секунден режим на ниска температура, осигуряващ лекота и прецизност на процеса на маникюр.Всички леки топки използват съвременни технологии за лечение на всички видове гелове за нокти. 【Функция лампа за нокти】Вграден вентилатор, бързо разсейване на топлината, не се нагрява и след дълго работно време, по-дълъг живот.Интимен дизайн, с подплата, за краката, по-удобен за втвърдяване на гел за ноктите на краката си, ви осигурява по-комфортна маникюр.Размер : штепсельная вилица САЩ.

Декларирани свойства

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Светлина За Втвърдяване на Гел За ноктите
Материал:
коремна преса
Цвят:
Черен
Plug-Подходящото Напрежение:
110-240 v
Лек Чип:
36шт
Силата на:
72 W
Номинално напрежение:
12,6 В
Номер На Модела Вградена Батерия:
18650
Обемът На Вградената Батерия:
5200MAH
Дължина на вълната:
365-400 нм
Работен режим:
Безболезнен интелигентен режим за 10 секунди, 30-те години, 60-те и 90-те години
Списък на пакетите:
1 х Гел За Нокти Лекуващият Светлина :
1 х Ръководство за потребителя :
1 х Адаптер :

Най-добри сделки