.

.

Е-забележителна Ключалката с Един Зубцом 12 бр. Бронзова Метална Роликовая Обтегач за Колани Чанти Обувки DIY Аксесоари За Оборудване на 1 Инч

Е-забележителна Ключалката с Един Зубцом 12 бр. Бронзова Метална Роликовая Обтегач за Колани Чанти Обувки DIY Аксесоари

BGN 6.07

Сума
Продуктът е наличен

Тока за колан с един нокът, с проста конструкция, здрава е, не е лесно да избледнява, може да се използва за по-дълга употреба.Идеална обтегач за кожени или текстилен колан или ремъци може да се регулира до подходяща дължина.Изработен е от висококачествени метални материали, фина работа, защита на околната среда, галванична повърхността, антикорозионна, устойчивост на корозия, траен, издръжлив и траен.Подходящ за всички видове кожени изделия, чанти, дрехи, колани, раници, яки, обувки, транспортни ленти за багаж, предпазни колани и т.н., Вътрешни размери : 1 инча/25 мм. Цвят : бронзов.Размер : 1 инч.

Декларирани свойства

Тип:
Обтегач на колана
Материал:
Метални
Вътрешни размери:
1 инча/25 мм
Цвят:
Бронз
Опаковка:
12 бр. 1 инч представител
Характеристики :
Тока за колан с един нокът, с проста конструкция, здрава е, не е лесно да избледнява, може да се използва за по-дълга употреба. :
Идеална обтегач за кожени или текстилен колан или ремъци може да се регулира до подходяща дължина. :
Изработен е от висококачествени метални материали, фина работа, защита на околната среда, галванична повърхността, антикорозионна, устойчивост на корозия, траен, издръжлив и траен. :
Подходящ за всички видове кожени изделия, чанти, дрехи, колани, раници, яки, обувки, транспортни ленти за багаж, предпазни колани и т.н. :
Тази метална тока с валяк, който позволява на кука или разхлаби колана без допълнително налягане, което прави регулировка лесно и удобно. :
Забележка:
Ръчно измерване, моля, оставяйте грешка 1-3 mm.

Най-добри сделки