.

.

Електронни Аксесоари Чанта-Органайзер,Джобно Техническа Екипировка, Аксесоари За Телефони, Чанта За Багаж, Чанта За Носене, Чанта-Органайзер За Слушалки За Слушал?

Електронни Аксесоари Чанта-Органайзер,Джобно Техническа Екипировка, Аксесоари За Телефони, Чанта За Багаж, Чанта За Носене,

BGN 7.99

Сума
Продуктът е наличен

1.Съхранявате всичко на едно място : Чанта за съхранение на електроника достатъчно вместительна, за да се побере на различни предмети, като кабели, флаш диск,Кабели, Карти с памет, на USB-памет, Храна,Зарядно устройство ,паспорт, Адаптери ,Писалка, слушалки, airpods и т.н. 2.Отлична защита : Малък електронен чанта-органайзер с добре пълни полугибкими чехлами осигурява отлична защита за вашите електронни аксесоари. 3.Високо качество : Електронни джаджи са средни по големина, изработени от много устойчив на опън, трайни и водоустойчиви нейлонового материал, осигуряват отлична защита на вашите аксесоари.Той може да предпази вашите цифрови аксесоари от повреди. 4.Лесен за носене : Електронен органайзер за аксесоари, лесен и просторна, в нея може да се носи всичко необходимо, когато сте в движение.Идеален размер лесно се побира във вашия портфейл, багаж, раница. 5, Мултифункционална : органайзер за кабел чанти е проектиран за надеждно задържане на предмети на място,гаранция 2 години.

Декларирани свойства

Най-добри сделки