.

.

Кула фен R. W. FLAME, с дистанционно управление, Стационарен вентилатор за офис, Вибриращо вентилатор за дома с деца/домашни любимци/възрастните хора, времето за Настро?

Кула фен R. W. FLAME, с дистанционно управление, Стационарен вентилатор за офис, Вибриращо вентилатор за дома с деца/домашни

BGN 33.77

Сума
Продуктът е наличен

Използвайте дистанционното управление за настройка таймер/режим/башенного фен, включване или изключване на рока/колебание.Можете да използвате горните бутон за настройка на тези функции, като скорост на вятъра, време и режим на башенного фен.Когато кула вентилатор и климатик се използват заедно, с помощта на башенного вентилатора, независимо от това, къде се намирате в помещението, може да се усети хладен вятър, като по този начин спестява енергия.С помощта на аеродинамичната технология, кула фенове позволяват на въздуха да циркулира из цялата къща.Това е много по-безопасно в семейство с домашни животни и деца, благодарение на безлопастной дизайн.Можете да настроите вентилатора на кули, като щракнете върху бутона в горната част или на дистанционното управление, и можете да видите състоянието на работа на вентилатора кула в реално време и на текущата температура в помещението на LCD интерфейс.Можете да инсталирате режими и скорост на вятъра в съответствие с вашите нужди.Висока скорост ви носи силен вятър, бързо да се вдигне на топлина; Средна скорост осигурява естествен удобен вятър, който придружава вас, когато четете книга, гледате телевизия или работите; Ниска скорост е по-подходящ за спане, възрастните хора и децата могат спокойно да спят с помощта на нашия башенного фен. 【Безопасно за семейството】Устойчиво основа предпазва устройството от падане. 【Интерактивен опит аеродинамика】с помощта на аеродинамичната технология, кула фенове позволяват на въздуха да циркулира из цялата къща.Широк времеви обхват 1~12 часа отговаря на нуждите на повечето хора.С тегло от 11,46 паунда можете лесно да преместите фен и да го поставите на всяко място на стаята и по свое усмотрение.Можете да инсталирате режими и скорост на вятъра в съответствие с вашите нужди.Това е много по-безопасно в семейство с домашни животни и деца, благодарение на безлопастной дизайн.Можете също така да използвате дистанционното управление за задействане или регулиране на вентилатора с разстояние 6 метра.Ясен LCD интерфейс и лесно дистанционно управление улесняват използването на нашия башенного фен.

Декларирани свойства

Най-добри сделки