.

.

Пъзел Мат Свиване - 1000 Броя и 1500 парчета Скрийнсейвър Голяма Дъска за пъзела за възрастни, Деца, Съхранение и транспортиране на Премиум Помпа Лепило за Пъзели Войло?

Пъзел Мат Свиване - 1000 Броя и 1500 парчета Скрийнсейвър Голяма Дъска за пъзела за възрастни, Деца, Съхранение и транспортиране

BGN 60.80

Сума
Продуктът е наличен

【Предпазна Подложка, Разработен по Уникален Начин】 Линия рамка на килим-пъзел могат ефективно да помогне на играчите в пъзел подобряване на ефективността на пъзели и да се улесни тяхното изпълнение, особено за децата и възрастните хора.Ние искаме да ви предостави уникални продукти от висококачествени тъкани и фантастичен дизайн. 【Идеален окончателния комплект】 В сравнение с други продукти от нашия подложка за хвърляне на пъзела са включени всички аксесоари : 1 х Нескользящий войлочный мат, 1 х Надуваема тръба, 1 х Ръчна помпа, 1 х Чанта за съхранение, 3 х Регулируеми колани от велкро, Нашият комплект има всички характеристики, за които сте мечтали !!. 【Лесна за съхранение и транспортиране на】 Ние добавяме едно парче чувствах плат за подложка-пъзел, който ще попречи на счупване или огъване парчета от пъзела, когато завивате ги с помощта на гумена тръба.Това не само решава верига от сложни проблеми, но и осигурява идеално хранилище за вашето пълно или недовършена игра-пъзел. 【Как Да Го Използвате?】 Нашият набор от подложки пъзели оптимизиран за удобство и лекота на използване.Ето защо той е предназначен за опаковане на една минута с 4 стъпки : първо надуйте тръбата - след това се разточва подложка пъзел-след това завържете три ленти - накрая сложете го в чантата.Това е всичко!Доста просто, нали?!. 【Капацитет До 1500 Пъзела】 Специално за възрастни, младежи, деца, любители на Пъзели или начинаещи, вие заслужавате нашия полезен удобно комплекта стелки-пъзели.Осигуряваме ви организираната живот и помагаме да се насладите на безкрайно удоволствие, без да се притеснявате за съхранението на вашата пъзел.

Декларирани свойства

Най-добри сделки