.

.

защита от кихане tonchean за писмено масата Преносими акрилни бариерни щитове с дебелина 4 мм, с Прозрачна Защитна защита от кихане на работния плот е Подвижен защитен ?

защита от кихане tonchean за писмено масата Преносими акрилни бариерни щитове с дебелина 4 мм, с Прозрачна Защитна защита

BGN 37.52

Сума
Продуктът е наличен

【Размер】 : акрил защитен екран с дебелина 4 мм, 24 инча(Ш)х 16 см(В)х 12 инча(Г), 3 бр. акрил и 6 бр. подвижни акрилни причина. 【Материал премиум-клас】 : Сгъваема защита от кихане с пълна страна е направена от висококачествен акрил, който ще продължи дълги години.Тройната конструкция позволява лесно да го преместите, да се махне, когато това не е необходимо. 【Защитен калъф от кихане】 : Тази прозрачна акрилна защита от кихане може ефективно да предотврати попадането на капки при кашляне или кихане, както и да предотврати попадането на замърсители във въздуха от всички страни. 【Използвайте директно】 : Просто свалям защитен филм върху преграда от кихане, а след това го сложете в движещ основа.стабилно и не е лесно да се падне. 【Подобрен продукт】 : Защитно фолио нови акрилни дъски заменена с прозрачна пластмасова обвивка, която е много лесно да се откъсне.Ако случайно са получили на хартия филм, можете да я почисти бяло масло.Добавяне на физически бариери в офис или училищни условия с помощта на защитния екран на работния плот на ученици или защита от кихане може да се създаде разделение, когато социално дистанциране не е идеален.По време на присъствие на студенти и работници ефективна защита могат да бъдат защитни екрани за настолни компютри, защитни екрани от кихане на работния плот и защитни екрани от кихане на масата.За да се спре или да се намали разпространението, създаване на разделяне с помощта защита от кихане между ученическими и офис маси, между колеги.Спецификация : .Материал : Прозрачен акрил.Размер : 24" W x 16" x 12" Г, с дебелина 4 мм. Характеристики : Завъртане на 180°. Функция : Защита от кихане.Монтаж : Не трябва да се събират, не се нуждаят от тренировка.Пакетът Включва : . 1x Тройно Защитен Екран От Плексиглас. 6x Акрилна Основа.

Декларирани свойства

Най-добри сделки