.

.

Преносима Система за Филтриране на Вода VF100. Личен авариен Гравитационный филтър за вода за къмпинг, туризъм, планински походи, пътуване и оцеляване на открито. Раб?

Преносима Система за Филтриране на Вода VF100. Личен авариен Гравитационный филтър за вода за къмпинг, туризъм, планински

BGN 19.99

Сума
Продуктът е наличен

Сигурна, чиста питейна вода за оцеляване.VF100-това е портативен филтър за вода, който можете да вземете със себе си на всяко място и по-бързо да получите достъп.Този малък, лек пътен филтър за вода, сертифицирани от СЗО.Се свързва почти към всичко.VF100 представлява универсален комплект и идва със свързващи аксесоари, които позволяват да се свързват към бутилките с вода, мешкам с вода, ведрам, бочонкам, маркучите, кранам и много други за всички спешни.Не се използват химикали за доставка чиста и безопасна питейна вода.VF100 използва кухи оптична мембрана, състояща се от високо-производителни абсолютни микропор 0,1 микрона, малки микропор, за да направите вашата водата чиста.Висок разход, надминава подобни филтри, което ще позволи по-бързо получаване на чиста вода.Избягвайте болезнено бавно капельных филтри.VF100 може да се доставят до 1 литър вода за 1 минута, като ви спестява ценно време и във всяка ситуация.Ще продължи в продължение на много години редовна употреба с подходящо обслужване, без подмяна на части.Филтър за вода VF100 survival не се нуждае от подмяна на филтъра.Вместо това, той доставя се с аксесоар за обратно промиване, така че можете да си миете филтъра след всяка употреба, максимално увеличаване на трайността му.

Декларирани свойства

Най-добри сделки