.

.

9 бр. 8 инча Амбалажна Хартия Мобилни Балони За Партита Хартиени цветни Топки Декорация на Хартиени помпоны Окачени Мобилни Топки, За Парти За Рожден Ден, Сватба Дет?

9 бр. 8 инча Амбалажна Хартия Мобилни Балони За Партита Хартиени цветни Топки Декорация на Хартиени помпоны Окачени Мобилни

BGN 52.96

Сума
Продуктът е наличен

Общо 9 бр. 8 инча мобилни топки,мобилни цветни топки, малки мобилни топки, красиви хартиени мъниста за декорации.Лесно да ги събере заедно, които са опаковани в плоска опаковка, готови за разгръщане и подвешиванию на въже.Тези цветни топки и се сгъват на две и се залепват към стената , те са лесно да се съчетае с хартиена вентилатор, хартиени цветя и венец за фон на стената.Направи си САМ ръчно изработени носи толкова много удоволствие, че ще вдъхнови въображението и на творчеството на дизайн или декорация на партита, домашни декорации или детски игри, рожден ден, сватба.Избор на подходяща цветова група за украса на Деня на майката, Деня на бащата, стая за момичета, декориране на дома, детски игри, рожден ден, сватба, младоженци, детска душа, Коледа, Деня на Благодарността, кафенета и т.н., Цвят : Синьо, кралско Синьо.

Декларирани свойства

Най-добри сделки