.

.

Набор от защитни облицовки за скейтборд/кънки с каска-Каска SymbolLife с 6шт Налокотниками, наколенниками за деца, младежи BMX/Скутер/Колоездене/Каране на кънки на глават?

Набор от защитни облицовки за скейтборд/кънки с каска-Каска SymbolLife с 6шт Налокотниками, наколенниками за деца, младежи

BGN 23.99

Сума
Продуктът е наличен

Защитни облицовки за скейтбордов / Кънки Комплект с Каска-Каска Symbol Life с 6 бр. лактите подложки за Китките за Деца и Младежи Мотокрос/Скутер/Колоездене/ролери За главата L (57-62 cm) Черен.Многократно използване на гама - каска за скейтборд/ защита комплект за скейтбордов ви предоставят цялостна и добра защита по време на каране на скейтборд, ролкови кънки, каране на скутер, колоездене и много други спортове на открито.Обновен регулируема презрамка - Няколко регулируеми ремъците на шлема и еластични накладки с обков на стикери за надеждна кацане за различните момчета и момичета с коленете си.младежки дишаща каска за скейтбордисти - Класически дизайн със странично деколте за лесно кацане с регулируема каишка за брадичката с катарама и 11 вентилационни отвори за допълнителна пропускливост на въздуха.Здрав материал и е най-добрият подарък - С дышащим вложка за защита от външен натиск.Специален дизайн за деца/деца,Това е добър избор като подарък за Деня на детето, Коледа, рожден Ден и т.н. Пакетът включва : 1 х каска,2 х Ръчни щитове, 2 х лактите подложки, 2 х коленете., Комплект за защита от скейтбордов / кънки с каска-Каска Symbol Life с 6 бр. налокотниками на китките за деца BMX/ Скейт / скутер.Цвят : Черен(комплект) | Размер : Голям.

Декларирани свойства

Най-добри сделки