.

.

Вътрешно Монтиране на стена Чанта за улов на Поща Врата Слот Пощенска Кутия Кошница Пощенски Кутии Организатор на Сигурността Бял

Вътрешно Монтиране на стена Чанта за улов на Поща Врата Слот Пощенска Кутия Кошница Пощенски Кутии Организатор на Сигурността

BGN 76.56

Сума
Продуктът е наличен

Устойчивост И опазване на околната среда : В пощенските кутии достатъчно място за различни видове поща, включително свити списания.Събира и съхранява поща от пощенската кутия.Подходящ за всички хоризонтални пощенски кутии.ТРАЕН : Пощенската кутия е изработена от качествен найлон, стомана за здравина и издръжливост.СИГУРНОСТ : Поддържа електронната си поща в безопасността и сигурността.Облекчава пощата Си от падане на пода.На застояла найлон преграда е предназначена за предотвратяване на риболов или кражба на частна собственост.ЛЕСЕН МОНТАЖ : Конструкция за монтиране на стена спестява повече място, инсталацията е проста в продължение на няколко минути, след изпълнение на инструкциите.В комплекта са включени крепежное обзавеждане за дърво и бетон, подходящи за използване в затворени помещения.УНИВЕРСАЛНА ЗАСАЖДАНЕ : Размер на около 9~12" W x 18,3" В нашата изход за пощенски кутии удобно подходящ за ВСИЧКИ стандартни пощенски кутии в дома или в офиса.ВНИМАНИЕ : Разстояние между изправени найлонови прегради 10.2 инча невъзможно да се справиш.Следвайте инструкциите за инсталиране на комбайните, както е показано на фигура 2. Или, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Специално предназначен за събиране и съхраняване на поща от пощенската отделение.Подходящ за всички хоризонтални пощенски кутии.Помогнете на потребителите на пощенски слотове в целия свят с помощта на единственото ефективно решение за залавянето им поща.Размер на около 9~12" W x 18,3 В нашият пощенски конектор удобен подходящ за ВСИЧКИ стандартни пощенски кутии в дома или в офиса.Спецификация : Материал : найлон, стомана Размери : 9~12"x18.3x5.5-инчов(прибл.).Цвят : Бяла Количество : 1 комплект(други аксесоари демо на снимката не са включени.) ВНИМАНИЕ : Разстояние между изправени найлонови прегради 10.2 инча невъзможно да се справиш.Следвайте инструкциите за инсталиране на комбайните, както е показано на фигура 2. Или, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Вземи го сега и ще получите най-доброто обслужване на клиенти, както и безплатна подмяна или връщане на парите в случай на някакви проблеми с продукта.www./магазини/MU-MOON.

Декларирани свойства

Материал:
Найлон, Стомана
Размери:
9~12x18.3x5.5 инча(прибл.).
Цвят:
Бял
Брой:
1 комплект(други демонстрационни аксесоари от снимката не са включени.)
на вниманието на:
Разстояние между изправени найлонови прегради 10.2 инча коригира невъзможно. Следвайте инструкциите за инсталиране на комбайните, както е показано на фигура 2. Или, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.
Вземи го сега и ще получите най-доброто обслужване на клиенти, както и безплатна подмяна или възстановяване в случай на възникване на някакви проблеми с продукта. :

Най-добри сделки