.

.

[Update до 2022 г.] Играчки Динозаври, 147 бр. Набор от играчки с влак за динозаврите 3 4 5 6 7-годишни момчета и момичета с гъвкава пистата, 2 Динозавър и 2 Динозавър, Състезател?

[Update до 2022 г.] Играчки Динозаври, 147 бр. Набор от играчки с влак за динозаврите 3 4 5 6 7-годишни момчета и момичета

BGN 21.56

Сума
Продуктът е наличен

[Че получавате] е Изработен от действително нетоксичен висококачествена пластмаса, и всички материали са безопасни и екологично чисти.Съдържание на пакета 147 предмети, включително 132 пътеки, на 4 дърво, 2 динозавър, 2 машини динозаври, двойна врата, клетка, висящ мост, 2 склон и 2 каменни пътища.Набор от писти за състезателни автомобили на динозаври ще пренесе детето в света на въображението. [Вълнуващо Приключение] Тази играчка за динозаврите съчетава в себе си темата на динозаврите и състезания.При деца има неограничени възможности за изграждане на различни трековых пътища!Какво вълнуващо приключение!Развивайте детско въображение, свободно срастване и създайте свои собствени трековые играчки.Позволете на децата сами да построи прекрасния свят на динозаврите. [Лесно се сглобява и се съхранява] Пътека динамична и може да се завърта наляво или надясно, че когато цялата пътека, събрани в едно, осигурява по-голяма гъвкавост, създава нова компоновку пътеки за различни варианти.Развивайте въображението на децата за свободно снаждане и създайте свои собствени трековые играчки. [Идва с 2 коли-динозаврите] За кола-динозавър се изисква 2 батерии тип АА (НЕ са включени в комплекта).В превозното средство се използва дизайн на главата на динозавър, очите и задната част на автомобили могат да имат мигащ led индикатор. 2 машини на динозаврите и на 2 форми на динозаври правят играта по-интересна и привлекателна.Този комплект е идеално развива у децата практически умения, интелект, знания за света на "Джурасик парк", както и ги държи далеч от видео игри. [Идеален подарък за деца] Тези следи от динозаври са подходящи за всички деца на възраст над 3 години.Изтънчен дизайн, луксозни кутии, са много подходящи за подаръци.Играчки за динозаврите ще донесе на децата безкрайно удоволствие.Най-добрият избор за детски коледен подарък или подарък за рожден ден 3 4 5 6 7-годишни момчета и момичета.Съчетава в себе си темата на динозаврите и състезания, децата имат неограничени възможности за изграждане на различни трековых пътища!Позволете на децата сами да построи прекрасния свят на динозаврите.Какво вълнуващо приключение!Родителите могат да учат децата си да мислят и да създават свой собствен свят на динозаврите.Укрепване на връзката между детето и родителите, това също се подобрява практически умения на детето.Идеален за родители и деца, за да играят заедно.

Декларирани свойства

Най-добри сделки