.

.

Лазерен Меч VLSEEK Ще сабята си, Актуализация 2-от-1 7 Промяна на цвета на LED индикатор FX Двоен Звук Саби (Чувствителен към движение) за Военни и Воини на Галактиката, Идеа

Лазерен Меч VLSEEK Ще сабята си, Актуализация 2-от-1 7 Промяна на цвета на LED индикатор FX Двоен Звук Саби (Чувствителен

BGN 18.39

Сума
Продуктът е наличен

✔ВЕРСИЯ на актуализацията на 2019 г.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : 1.✔ОСВЕТИТЕ ЛАЗЕРЕН МЕЧ - Пакета включва 2 броя led лазерни мечове размер на 26 инча, специално разработени за превръщане на вашите деца в бойни единици и воини на Галактиката, ярки светещи остриета с реалистични звукови ефекти битка. Продължителното натискане на ключ позволява изключване на фоновия звук.ОТКАЖЕТЕ се ОТ ТРАДИЦИОННИТЕ СКУЧНИ ИГРАЧКИ : Нашият лазерен меч light up ще ви представим едно ново забавление.КАК да ЗАБРАНИТЕ на: Можете да натиснете няколко пъти, първо 3 пъти, когато тя променя цвета си, след което тя престава да звучи, и най-накрая, след 5 натискания тя се изключва. 26" 7 цвята променящите се мечове, много, много готино. Продължителното натискане на превключвател ви позволява да блокирате всеки режим. Звуци (чувствителни към движение) създават за вас истинско усещане на бойното поле. - Надстройка на осветителни мечове с промяната в 7 цвята, както конектор ви позволява да комбинирате 2 лазерен меч в 1 меч, звуци (чувствителни към движение) ви дават усещане за това, че вие всъщност сте в истинско бойно поле. Прозрачни led безопасни остриета, които са напълно безвредни за децата. ✔ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Дръжка с ергономичен дизайн, за да осигури удобна за задържане, което прави този набор от лазерни мечове light up идеален подарък за деца на рожден Ден, Коледа, Хелоуин, и т.Когато получавате продукт, моля, не си мислете, че винтовете са изчезнали.ВНИМАНИЕ : най-новият дизайн се състои в това, че капака на отделението за батерията на дръжката може нормално да се използва без завинтване. 1s ще ви накара да стане военен боец или воин, ще откриете, че това е наистина безкрайно удоволствие. Изработен е от висококачествена пластмаса, нетоксичен и без мирис. Дълго кликнете върху бутона, за да остане с един цвят.Това е една забавна играчка, и вие ще имате часове на забавление.Те могат също така да се превърне в любимото ви оръжие за ларвите на вашите епични битки, както с приятели, така и врагове. ✔АКСЕСОАР ЗА КОСТЮМ - Светещи мечове ще стане чудесно допълнение към всеки покритие от фантастичен филм или косплею. Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) 2. Лекотата на използване, ергономична дръжка осигурява максимален комфорт за вас.Защото за тази капака на батерията, не са необходими винтове.

Декларирани свойства

Материал:
Пластмаса
Размер:
26 инча всеки
Цвят:
Синьо/Зелено/Червено/Лилаво/Тъмно син/Жълт/Бял
Пакетът Включва:
2 x Led Лазерен Меч Светват :
1 x Съединител за меч. :
КАК СЕ ИГРАЕ? :
1. Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) :
2. Дълго кликнете върху бутона, за да остане с един цвят. :
3. Продължителното натискане на превключвател ви позволява да блокирате всеки режим. :
4. Продължителното натискане на ключ позволява изключване на фоновия звук. :
предупреждение:
Най-новият дизайн се състои в това, че капака на отделението за батерията на дръжката може нормално да се използва без завинтване. Когато получавате продукт, моля, не си мислете, че винтовете са изчезнали.Защото за тази капака на батерията, не са необходими винтове. :
КАК ДА ЗАБРАНИТЕ НА: :
Можете да натиснете няколко пъти, първо 3 пъти, когато тя променя цвета си, след което тя престава да звучи, и най-накрая, след 5 натискания тя се изключва. Има забавяне, при която тя ще звуков ефект, преди тя наистина да се изключи. :

Най-добри сделки