.

.

Универсално натискането на едно натискане на бутон за да се свържете монтаж 5/16 Пневматичен директен съединител/съединител с външна тръба (Опаковка от 5 броя)

Универсално натискането на едно натискане на бутон за да се свържете монтаж 5/16 Пневматичен директен съединител/съединител

BGN 8.79

Сума
Продуктът е наличен

Преди употреба трябва ясно да формулира следните пункты1. С изключение на въздуха и водата (само на специален вид и собствен дизайн), никога не се опитвайте да използвате свързване на тръбата с други течности.2. Прилагането на тръбите съединения забранено там, където могат да възникнат искри и се е запалил.3. Съвместно прилагане на тръбите е забранено, ако температурата на водата е над 60℃ (140℉), тъй като смола може да се разлагат и се повреди от вода при висока температура.4. Връзка на тръбите не е предназначен за приложение при наличието на статичен заряд.5. Никога не използвайте връзката на тръби с допълнителна външна натоварване (огъване, усукване или участък), в противен случай ще се случи на повреди или течове.Предупреждение 1. Ако използвате тръбопроводи друг доставчик, друг допускане тръби може да доведе до теч или неправилно свързване и премахване.Той трябва да проверява, измерва дали външен диаметър на тръбата метрическим размер или на размера на инч. 2. Винаги проверявайте в края на тръбата за наличието на правоъгълна рязане и проверявайте външната повърхност на тръбата за наличие на повреди или драскотини.Моля, обърнете се към следващата инструкция за свързване на тръбите.Когато поставите въздушна тръба в съединение, ще имате двухступенчатое усещане.Първа секция-определя нокът, а втората-с о-пръстен.Вие трябва да поставите телефона във втората секция.Втулка се използва за свързване и изключване на телефона.Ръкав е проектиран в овална форма, което е удобно при монтаж и демонтаж.След свързване на тръбите съединения и тръба винаги се старайте да се извади телефона и се гарантира неговата твърда връзка.3. Внимавайте по време на демонтаж на тръбопровода преди отсоединением на газопровода винаги проверявайте вътрешното налягане на газопровода на нула.Да се отделят тръби винаги натискайте силно на втулка върха, а след това отстранете слушалката.Ако буш срещу към мрежата с достатъчно сила, е трудно да извадя телефона и драскотина върху външната повърхност може да доведе до блокиране на нокът, което е причина за изтичане на въздух.

Декларирани свойства

Най-добри сделки