.

.

Крилото на колелата на автомобила Светоотражающая Стикер стикер Предупреждение Защитни Ленти Рефлектор Стикер на предния Капак на Главоболието Фенер Универсале?

Крилото на колелата на автомобила Светоотражающая Стикер стикер Предупреждение Защитни Ленти Рефлектор Стикер на предния

BGN 39.96

Сума
Продуктът е наличен

Размер - Около 17"x2,5"/бр, 1 комплект от 4 бр. (по 2 бр. от всяка страна).Материал-Този етикет на лента, изработена от винил най-високо качество.Отлично Производство На Отразяващи Материали. (Забележка : Черно, Не Може Да Отразява Светлина).Включва-Стикер не избледнява, водоустойчив, лек, не усыхает.който по-трайни и трайни на всякакви метеорологични условия.Задната част на кутията идва с лепило, което не вреди на боя, така че е лесно да се установи.Индивидуалност -Този стикер с винил ивица персонализира вашия автомобил и го прави по-агресивни и атрактивни.Инсталация - Моля, уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха, преди да нанесете стикер на вашия автомобил.(Ако в прозрачно фолио, за да мигрират има мехурчета, мехурчета изчезват след раздяла, и това не влияе на продукта.).Включва-Стикер не избледнява, водоустойчив, лек, не усыхает.който по-трайни и трайни на всякакви метеорологични условия.Специално предназначен за любителите на автомобилни стикери, агресивен и атрактивен външен вид.Придайте на вашия автомобил индивидуален външен вид в сравнение с други коли, и това е най-добрият подарък за любителите на автомобили!!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки